Pratite ovo uputstvo korak po korak i najverovatnije ćete dobiti šansu da dobijete školarinu i studirate i igrate odbojku u USA.


Korak 1: Pošalji svoje podatke na Volley Trend USA tako što ćes popuniti ovu aplikaciju.

* Volley Trend USA će vas kontaktirati i pitati za ostatak podataka koji nam trebaju da završimo vaš profil.
* Nakon toga, Volley Trend USA će možda u dogovoru sa vama da dođe da vas gleda kako igrate da bi mogli da što bolje da ocenimo nivo vaše igre.
* Nakon što treneri pročitaju naš izveštaj, neki će vas kontaktirati i pokušajte što ažurnije da im odgovarate. Neki će vas kontaktirati putem E-maila, telefona, skajpa, ili fejsbuka.


Korak 2: Saznajte što pre koji su vam ispiti bitni da ih položite da bi mogli dobiti školarinu (pogledajte sekciju Potrebni ispiti).


Korak 3: Odgovarajte odmah trenerima koji vas kontaktiraju. Molim vas razumite da ako ste Druga godina srednje škole, treneri ne smeju direktno da vas kontaktiraju i najverovatnije će vas kontaktirati preko nas. ( NCAA PRAVILA ). Oni ne smeju da vas kontaktiraju dok ne pođete u treći razred srednje škole. Vi možete poslati E-mail i vi možete zvati njih, ali ne i oni vas.


Korak 4: Registrujte se za testove koje morate polagati.


Korak 5: Nastavite komunikaciju sa trenerima… postavljajte pitanja i saznajte što više možete o timu i načinu treniranja. Pitajte da li bi ponudili školarinu?

*Treneri će probati da saznaju što više o vama kako bi mogli da odluče da li vas žele u timu.
*Neki treneri će putovati do vašeg mesta da vas vide uživo kako igrate.

 
Korak 6: Polažite testove koji su bitni za dobijanje školarine!

Korak 7: Saznajte što više detalja o školarini.


Korak 8: Trener će vas možda pozvati da dođete u USA da posetite univerzitet… to je obično dobra opcija, ukoliko imate slobodnog vremena za taj potez.


Korak 9: Odlučite se za KOLEDŽ potpišite LETTER OF INTENT (UGOVOR).


Korak 10: Pripremite svu potrebnu dokumentaciju da bi mogli lakše da dobijete sve papire i vizu.gm    gm


 

Članci

Telefon

+381 (0) 63 411 075

E-mail